Een Interscroller banner op een mobiel heeft impact

Interscroller, een high impact mobile banner die de kracht van een interstitial én een scroller-ad combineert. Beeld en tekst kan ondersteund worden met video voor een nog grotere impact.

Bovendien is dat deze banner helemaal responsive. Hij past zich automatisch aan op full screen op alle devices en richtingen. Op mobiel wordt content zchtbaar zodra een bezoeker gaat scrollen. Als 85% tot 90% van de advertentie zichtbaar is, zal de advertentie het hele scherm (full screen) vullen.

De creatieve invulling is groot. Zet een interscrolller in en laat je bezoekers verrassen door interactie toe te passen bij het tonen van de boodschap. Je kunt bijvoorbeeld de video laten afspelen op het moment dat de uiting grotendeels zichtbaar is. Of confetti laten knallen als je op een bepaalde hoogte van de advertentie zit.

+ High-impact

+ Visueel sterk

+ Video mogelijk

Er zijn heel veel leuke creatieve features mogelijk die je in een interscroller kan toepassen. Ben je getriggerd en wil je weten hoe een interscroller het beste kan werken voor jouw campagne? Bel 010-2809710 en onze helden leggen het je graag uit.