Extreme exposure met een HPTO

Zet jouw advertentie in de spotlight met een high impact Homepage Takeover (HPTO) en maak een indrukwekkende entree bij jouw doelgroep! Is jouw campagnedoelstelling maximale brand exposure of wil jij je omzet een extra boost geven? Realiseer je doel met een HPTO. Creatives met een WOW effect!

De kracht van een Homepage Takeover

+ Cross device

+ Zichtbaarheid en exposure

+ Intense merkbeleving

 

+ Hoge Click Through Rate

+ Ideaal voor storytelling

+ Hoge attentiewaarde

Talpa takeovers

Voor Talpa hebben we voor veel leuke programma’s de banners mogen maken. Vaak kozen zij voor een HPTO als de hoofdattractie binnen hun campagnes. Deze zijn namelijk perfect voor de promotie van een nieuw programma door de hoge mate van zichtbaarheid en attentiewaarde. Lees meer over de te gekke creatives die we voor Talpa’s campagnes gemaakt hebben.

Talpa case

Creatieve mogelijkheden

De mogelijkheden en creatieve invulling van een HPTO zijn groot. Interactie, video, kraseffect, toffe animaties, geluid … alles is mogelijk. We laten animaties in elkaar overlopen en verschillende locaties op de pagina met elkaar samenwerken. In de HPTO voor Watchdogs legion van Ubisoft maakten we gebruik van veel van deze mogelijkheden. Het selecteren van een karakter met de muis en zorgt voor animaties op andere bannerlocaties, waar je meer informatie en beelden te zien krijgt. Dit soort toepassingen zorgen voor een gigantische creatieve vrijheid en mogelijkheden binnen HPTO’s. Wat resulteert in unieke creatives, wat natuurlijk de effectiviteit van jouw campagne ten goede komt!

Video in HPTO

Natuurlijk is het mogelijk video te verwerken in een HPTO. Maar om echt een mooi effect te creëren zorgden we voor Talpa’s Moorddossier campagne voor een integratie waardoor één video afspeelt over het hele scherm. Zo lijkt het net alsof de pagina inhoud bovenop de film ligt i.p.v. dat de video rondom de webpagina staat. Deze manier van video inzetten binnen een HPTO zorgt voor de voordelen van video advertising met een mooier effect, wat nog beter de aandacht vasthoud.

 

Page takeover voor programmatic buying

Wil je een HPTO inzetten die je programmatic kan inkopen voor verschillende platforms? Dan heeft Weborama de APTO, ofwel Automated Page Take Over. Koop je direct bij een publisher in? Ook dan kun je een homepage takeover inzetten! Bannerheroes werkt al jaren samen met Weborama op het gebied van creatie en development van Rich Media creatives. Wij zijn Weborama certified, wat betekent dat we ook APTO’s voor alle platforms passend en responsive opleveren.

Logo’s tonen van: Weborama, Mediahuis, DPG media

Waarom een Homepage Takeover van Bannerheroes?

+ Creativiteit

+ Uniek maatwerk

+ Expert in Rich Media & HPTO

+ Weborama Certified

+ Proactieve sparring partner

+ Innoverend met nieuwe slimme technieken

+ 100% Getest op responsiveness

Contact

Ook kunnen wij sparren en adviseren op concept niveau als je nog niet weet welke banners het beste aansluiten op jouw campagne. Bannerheroes heeft voor vele sterke merken succesvolle impactvolle Homepage Takeovers ontwikkeld. Wil jij dit ook? Bel 010 28097010 of ik wil gebeld worden.

(form)