Versterk storytelling met video

Op Instagram, TikTok, YouTube en andere social media kanalen is video de belangrijkste content geworden. Maar er is ook een stijgende vraag naar video in HTML5 banners, DOOH, instore screens, aftermovies en bedrijfspresentaties.

Bannerheroes produceert cross-platform video’s voor de ultieme merkbeleving. We triggeren de kijker en zorgen dat de beleving op het netvlies blijft hangen. Dat wil jij toch ook voor jouw merk?

De kracht van  video

Met video vertellen we het verhaal rondom jouw merk met tekst, beeld en geluid. We realiseren een sterke toename in likes, buzz en engagement rondom jouw merk. Alles om impact te maken op jouw doelgroep.

Heb je interesse en wil je meer info?

Neem contact opOF BEL 010 2809710
De kracht van video advertising voor social media.

wat kunnen wijvoor jou doen?

Bannerheroes creëert, bewerkt en monteert video’s en beeldmateriaal tot een pakkende motion animatie die jouw merk in de spotlight zet. Onze helden produceren van beschikbaar materiaal een impactvolle video. Met muziek, geluidseffecten en voice-overs maken we de video tot een compleet product.

Ja, ik ben geïnteresseerd
bannerheroes video advertising videobanners

video banners

Met video kunnen wij je display campagne ondersteunen om een intense merkbeleving neer te zetten. Ideaal om een nieuwe film (trailer) of product te promoten, een product tot leven te brengen of een merkactivatie campagne.

bannerheroes video advertising facebook

Insta Stories

Met video voor social bouwen we aan jouw merk. We weten relevante content en beeld tot één story te brengen. Het resultaat? Tot 20 keer meer likes en buzz rondom jouw merk én een hogere engagement met jouw doelgroep!

bannerheroes video advertising youtube

youtube advertising

Targetten op onderwerp wanneer je op YouTube of via Google videopartners gaat adverteren. Je video ad wordt dan alleen getoond aan jouw doelgroep die interesse heeft in jouw product of dienst. Bannerheroes ontwikkelt een impactvolle video voor jouw campagne.

bannerheroes video advertising dooh

DOOH

Nu het aandeel in mediabestedingen van DOOH is gestegen en DOOH ook via programmatic ingekocht kan worden via o.a. DV360, groeit ook de vraag naar DOOH. Met bewegend beeld wordt een intensere merkbeleving gerealiseerd waardoor er een krachtige en impactvolle creatie ontstaat.

bannerheroes video advertising bedrijfsvideos

Aftermovies & bedrijfsvideo’s

Verras je werknemers en relaties met een korte video. Of het nu gaat om een introductie van je bedrijf of hoogtepunten tijdens een feest, event of beurs, met video maak jij indruk op je personeel en klanten!

bannerheroes video advertising voice over

Impact van geluid

Muziek roept herinneringen en emoties op én met een sterke voice-over zet je meteen de juiste toon. Het verhoogt de merkconsistentie en betrokkenheid. Wij editen, monteren video’s én zorgen voor de juiste muziek en voice-over. Zo ben je altijd verzekerd van een complete video die impact maakt.