Versterk storytelling met video

Op Instagram, TikTok, YouTube en andere social media kanalen is video de belangrijkste content geworden. Maar er is ook een stijgende vraag naar video in HTML5 banners, DOOH, instore screens, aftermovies en bedrijfspresentaties.

Bannerheroes produceert cross-platform video’s voor de ultieme merkbeleving. We triggeren de kijker en zorgen dat de beleving op het netvlies blijft hangen. Dat wil jij toch ook voor jouw merk?

wmf product video advertising
video garmin

wat kunnen wijvoor jou doen?

Bannerheroes creëert, bewerkt en monteert video’s en beeldmateriaal tot een pakkende animatie die jouw merk in de spotlight zet. Onze helden produceren van beschikbaar materiaal een impactvolle video. Met muziek, geluidseffecten en voice-overs maken we de video tot een volledig eindproduct. Dit doen wij voor o.a. banners, DOOH en social media.

De kracht van video

Met video vertellen we het verhaal rondom jouw merk met tekst, beeld en geluid. We realiseren een sterke toename in likes, buzz en engagement rondom jouw merk. Alles om impact te maken op jouw doelgroep.

A FEEL GOOD CAMPAIGN

Hans Anders showcase

Interactieve videobanners voor social en display advertising voor onze klant Hans Anders. Een campagne met een knipoog.

video banners

Met video kunnen wij je display campagne ondersteunen om een intense merkbeleving neer te zetten. Ideaal om een nieuwe film (trailer) of product te promoten, een product tot leven te brengen of een merkactivatie campagne.

wmf perfection koffie video 1080x1080 1

Insta Stories

Met video voor social bouwen we aan jouw merk. We weten relevante content en beeld tot één story te brengen. Het resultaat? Tot 20 keer meer likes en buzz rondom jouw merk én een hogere engagement met jouw doelgroep!

youtube advertising

Targetten op onderwerp wanneer je op YouTube of via Google videopartners gaat adverteren. Je video ad wordt dan alleen getoond aan jouw doelgroep die interesse heeft in jouw product of dienst. Bannerheroes ontwikkelt een impactvolle video voor jouw campagne.

DOOH

Nu het aandeel in mediabestedingen van DOOH is gestegen en DOOH ook via programmatic ingekocht kan worden via o.a. DV360, groeit ook de vraag naar DOOH. Met bewegend beeld wordt een intensere merkbeleving gerealiseerd waardoor er een krachtige en impactvolle creatie ontstaat.

bannerheroes video advertising aftermovies

Aftermovies & bedrijfsvideo’s

Verras je werknemers en relaties met een korte video. Of het nu gaat om een introductie van je bedrijf of hoogtepunten tijdens een feest, event of beurs, met video maak jij indruk op je personeel en klanten!

Impact van geluid

Muziek roept herinneringen en emoties op én met een sterke voice-over zet je meteen de juiste toon. Het verhoogt de merkconsistentie en betrokkenheid. Wij editen, monteren video’s én zorgen voor de juiste muziek en voice-over.

bannerheroes dooh digital out of home hans anders

benieuwd naar toffe ideeën voor jouw campagne?