High impact HTML5 & Rich Media Banners

Oogstrelend, pakkend én uniek! Met een meer dan gemiddelde CTR ontwikkelt Bannerheroes voor vele A-merken high performance  display banners die de verwachtingen overtreffen. Van HTML5, video-, mobile, dynamische-, APTO tot andere Rich Media banners.

We vertalen kerndoelen naar visual design en creëren impactvolle animaties die jouw doelgroep weten te raken.

Start creating impact!

Campagne

Tefal

Als creative digital partner voor het merk Tefal ontwikkelen wij impactvolle uitingen voor een sterke merkbeleving.

Met banners, creatives & video helpen wij de zichtbaarheid van het merk Tefal te vergroten. Dit doen wij voor display advertising, social media, instore, DOOH en de Tefal website.

Bekijk de Tefal HTML5 banner
Tefal kledingstomers HTML5 banners

Campagne

Tefal

Als creative digital partner voor het merk Tefal ontwikkelen wij impactvolle uitingen voor een sterke merkbeleving.

Met banners, creatives & video helpen wij de zichtbaarheid van het merk Tefal te vergroten. Dit doen wij voor display- en social media advertising, instore, DOOH en de Tefal website.

Bekijk de Tefal HTML5 banner

Conversie verhogende slimmigheidjes in een banner

Push je sales met een teller

Een slimme feature in je display banner kan jouw omzet een flinke boost geven. Met een countdown of een realtime teller kan jouw omzet in een korte tijd tot wel 30% verhoogd worden. Uit onderzoek blijkt dat een urgentie element werkt en de omzet omhoog pusht!

Push je sales met een teller

Een slimme feature in je display banner kan je omzet een flinke boost geven. Gebruik een countdown, een realtime teller of een dropdown keuzelijst om je sales te pushen of het je audience makkelijker te maken. Ideaal voor last-minute boekingen of om een actie kracht bij te zetten.

TIP: Ga bewust en effectief met je advertentiebudget om door een banner op specifieke tijden in te zetten.

Formulier in banner

In een bannercreatie voor Corendon gebruiken we een formulier in een banner waarbij via een dropdownlijst alle reisbestemmingen worden getoond. Dé oplossing om in een beperkte afmeting toch veel informatie te kunnen tonen én de keuze makkelijker te maken voor je gebruikers. Met één klik een keuze maken voor de start van retargeting. Een kleine feature met grote impact!

Bekijk ook de case pagina van Corendon

speel in op het weer met dynamische banners

Brrrr, koud en regen in Nederland? Niet in Spanje. Daar schijnt de zon en is het 30 graden.

Voor reisgigant Corendon ontwikkelde Bannerheroes dynamische display banners waarin een zonnige reisbestemming wordt getoond als het slecht weer is in Nederland. Er wordt een koppeling gemaakt tussen het weer in Nederland (ook op plaatsnaam mogelijk) en een land waar de temperatuur boven de 25 graden is. Deze dynamische banners levert gegarandeerd meer traffic op naar de landingpage.

speel in op het weer met dynamische banners

Brrrr, koud en regen in Nederland? In Turkije schijnt de zon en is het 30 graden. Dan wil je toch liever in Turkije zitten?

Voor reisgigant Corendon ontwikkelde Bannerheroes dynamische display banners waarin een zonnige reisbestemming kan worden getoond gekoppeld aan het actuele weer in Nederland. Er wordt ingespeeld op actuele data om de aandacht van bezoekers te trekken en meer traffic naar de landingpage te genereren.

Targeting op geo-locatie

Landactivatie om land te pushen

Actielabel om boekingen te boosten

See, Think, DoCustomer Journey

Wij helpen onze klanten hun campagnedoelen op de meest kosteneffectieve manier te realiseren.

In onze bannercreaties kijken we waar de klant zich bevindt binnen de customer journey voor  conversie verhogende resultaten.

Doelgerichte uitingen met de juiste boodschap, creatieve invulling en een impactvolle call-to-action. Dat is het succes van een display campagne.

Dynamische banners Radio 538

Radio 538 heeft regelmatig acties lopen. Uit efficiëncy- en kostenoverweging hebben wij voor hun Always On Strategie dynamische display banners ontwikkeld. Wat deze banner nog eens extra bijzonder maakt, is de ‘now playing list’. Met realtime data via API wordt het actuele nummer getoond dat live op de zender te horen is.

Dynamische banners Radio 538

Radio 538 heeft regelmatig acties lopen. Uit efficiëncy- en kostenoverweging hebben wij voor hun Always On Strategie dynamische display banners ontwikkeld. Wat deze banner nog eens extra bijzonder maakt, is de ‘now playing list’. Realtime data via API die het actuele nummer toont dat op de zender te horen is.

Werkzaamheden:

  • Design
  • Datavelden koppelen en binden
  • XML feed
  • UTM codes
  • Banners doorpushen vanuit Google Studio naar Google Campaign Manager

Design

Databinding

XMLfeed

Campaign Manager

UTM Codes

Feed & Content Manager

Voor dynamische banners is een datafeed, Channable of Google doc nodig. Is er geen feed? Bannerheroes heeft dé oplossing. Beheer je content voor je dynamische banners in onze eigen ontwikkelde Feed & Content Manager. Makkelijk, veilig én inclusief hosting van je images op onze snelle CDN.

Meer info

Welke display banner past bij jouw strategie?

Wil jij je display banners naar een next level tillen? Maak nog meer indruk met premium HTML5 banners , video banners en ander Rich Media banners. Zit jouw doelgroep op mobiel? Zet een interscroller in of ga voor supersnel geladen AMP HTML banners. De mogelijkheden in display banners zijn legio. Onze helden kunnen je helpen aan de juiste banners voor jouw campagne!

IAB Banners

Een IAB bannerset is dé basisset voor iedereen die wilt adverteren. Met 5 tot 7 bannerformaten heb je de ideale dekking om te starten met een display banner campagne.

Bekijk voorbeelden IAB banners

Mobiele Banners

Wil je adverteren op mobile devices, dan houden we rekening met de hoge resolutie en pixeldichtheid. Display banners leveren we Retina op, zodat deze altijd haarscherp op mobiele schermen worden getoond.

AMP Html

Jouw banners nog sneller geladen? Dan adviseren wij AMP HTML banners. Een andere ontwikkelmethode om een banner zo ‘licht’ mogelijk te maken zonder javascripts. Wist je dat wij ook AMP HTML landingspagina’s maken?

Homepage Takeover

Zet jouw merk in de spotlight met een HPTO of APTO voor maximale exposure. Bannerheroes ontwikkelt supertoffe interactieve animaties met deze Rich Media banners voor jouw campagne. De mogelijkheden zijn immens om het WOW effect te creëren.

Bekijk HPTO UbisoftBekijk HPTO Corendon

A/B Testen

Wil je jouw campagne optimaliseren, het maximale uit je budget halen én weten welke banners het beste presteren? Test dan met een A/B bannerset. Een andere foto, tekst of CTA kleur kan hét verschil maken. Zet alleen de best presterende banners in en verbeter het rendement op jouw display campagne! Bannerheroes heeft aantrekkelijke tarieven voor banner voor A/B testen.

Video banners

Met video vertellen we het verhaal met beeld en geluid. Het houdt de aandacht langer vast om een hogere CTR te realiseren. Engage met je doelgroep en bind jouw merk aan je doelgroep. Bannerheroes bewerkt en edit video’s om een optimaal resultaat te behalen.

Bekijk videobanner KnabBekijk videobanner Walibi

A/B testen met banners

A/B testen met banners is een waardevolle strategie. Je kan de effectiviteit van jouw display campagne optimaliseren of het kan interessante data opleveren voor nieuwe campagnes. REV’IT liet een A/B set ontwikkelen om meer inzicht te krijgen welke video beter zou presteren. De video met de beste prestatie, is in vervolgcampagnes gebruikt.

stratum html5 banner a b test

Videobanner met video 1

stratum html5 banner ab test

Videobanner met video 2

benieuwd naar toffe ideeën voor jouw campagne?