Data management, platformen en data feeds

Bedrijven en merken met een ‘Always On’ of een Retargeting bannerstrategie kunnen op een slimme manier dynamische banners inzetten. Bannerheroes helpt jou bij het ontwikkelen en inzetten van deze technische banners. Van design, inrichting van de datafeed, koppeling data velden aan de banner tot aan het doorpushen van de banners naar DCM.

Content & Data feed Dynamische banners

Feed Manager

Je hebt nog geen datafeed voor je banners of voor de banners van jouw klant.

Met de Bannerheroes Feed Manager beheer je op eenvoudige wijze de content voor je dynamische banners zoals bijvoorbeeld je Always On banners. In een handige beheer omgeving beheer je veilig en eenvoudig de content voor je banners. Tevens kan je hier ook je images uploaden die in je feed gebruikt worden zodat je deze niet zelf hoeft te hosten.

En omdat wij de dynamsiche banners die wij voor jouw ontwikkelen koppelen aan de Feed Manager, krijg je ook gelijk vanuit de Feed Manager een realtime preview van je banners met de data die je invoert.

Feed Converter

Je hebt al een datafeed maar deze is niet volledig of misschien wel over-compleet. De data is er dus wel, alleen nog niet geschikt om één op één te gebruiken voor je dynamische banners.

Met de Bannerheroes Feed Converter service converteren, sorteren of muteren wij de datafeed zodat deze alsnog geschikt is voor jouw dynamische banners. Wij lezen, via een in te stellen schedule, de bestaande datafeed in, en converteren deze automatisch naar de juiste datafeed. Zo kan je bijvoorbeeld zonder tussenkomst van andere partijen of interne afdelingen snel een correcte datafeed hebben voor je dynamische banners in Google DV360, Adform of welke platform ook.