Data managementplatformen en data feeds

Bedrijven en merken met een ‘Always On’ of een Retargeting bannerstrategie kunnen op een slimme manier dynamische banners inzetten. Bannerheroes helpt jou bij het ontwikkelen en inzetten van deze technische banners. Alles van design, datafeed inrichting, koppeling van data velden aan de banner tot aan het doorpushen van de banners naar DCM.

Content & Data feed Dynamische banners

Feed Manager

Je hebt nog geen datafeed voor je eigen banners of die van jouw klant.

Met de Bannerheroes Feed Manager beheer je op eenvoudige wijze de content voor je dynamische banners zoals bijvoorbeeld je Always On banners. In een handige beheer omgeving beheer je veilig en eenvoudig de content voor je banners. Tevens kan je hier ook je images uploaden die in je feed gebruikt worden zodat je deze niet zelf hoeft te hosten.

Wij ontwikkelen de dynamische banners zelf en koppelen deze aan de Feed Manager. Daardoor heb je de mogelijkheid om gelijk een realtime preview te zien van jouw banners met de door jou ingevoerde data.

Feed Converter

Je hebt al een datafeed maar deze is niet volledig of misschien wel over-compleet. De gegevens zijn er dus wel, maar de data voor dynamische banners is nog niet geschikt om één op één te gebruiken.

Met de Bannerheroes Feed Converter service converteren, sorteren of muteren wij de datafeed zodat jouw data alsnog geschikt is voor dynamische banners. Wij lezen de bestaande datafeed in via een schedule en converteren deze automatisch naar de juiste datafeed. Zo kan je snel een correcte feed hebben met jouw data voor dynamische banners in Google DV360, Adform of andere platforms, zonder tussenkomst van andere partijen of interne afdelingen.