Expose your brand on social en bereik jongeren, millennails en boomers

Bereik je doelgroep op social én vergroot de naamsbekendheid en betrokkenheid in jouw merk. Wij helpen jou om jouw merk op een indrukwekkende manier te laten groeien voor meer buzz, likes en volgers.

Adverteren op facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, snapchat of YouTube zijn de kanalen waar we met de mooiste, perfect uitgesneden visuals en video het verhaal vertellen voor een maximale exposure en beleving van jouw merk.

Wil jij ook jouw Social Media campagne professionaliseren? Bannerheroes helpt jou om jouw merk te laten groeien.

facebook & InstagramStories

Met Stories vertellen we hét verhaal voor jouw merk met oogstrelende creatives en pakkende video’s. Perfect uitgekozen en uitgesneden visuals zodat jouw audience niet meer om jouw merk heen kan. Engage, Like & Follow.


Verhaallijn in storyboard
Bannerheroes verwerkt het verhaal in een uitgewerkt storyboard met alle assets die je 1-op-1 kunt doorsturen naar het mediabureau of de partij die de advertentie gaat uploaden. Handig toch?

Bekijk stories van Hans Anders

facebook & InstagramStories

Met Stories vertellen we hét verhaal voor jouw merk en gebruiken meerdere afbeeldingen en video’s die achter elkaar getoond worden van elk maximaal 15 seconden. Door naar rechts of links te swipen, blader je door de verhaallijn heen.

Bannerheroes zet de complete verhaallijn op in een uitgewerkt storyboard met alle assets die je 1-op-1 kunt doorsturen naar het mediabureau of de persoon die de story gaat uploaden. Handig toch?

facebook & Instagram Experience

De beleving bij een Instant Experience start zodra de gebruiker op de advertentie klikt. De advertentie wordt op volledige scherm getoond zodat de gebruiker verrast wordt met interessante beelden en video’s. Alles voor een intense merkbeleving om interesse en intentie te stimuleren. Bannerheroes zorgt ervoor dat jouw foto’s en video’s in het oog springen. Wij laten je merk leven door het te laten beleven.

facebook & Instagram Experience

Wanneer op de advertentie is geklikt, wordt de creative in een volledig scherm geopend zodat je foto’s, video’s en producten in je catalogus kunt bekijken en zelfs formulieren kunt invullen. Trek aandacht met een intrigerend verhaal en neem je audience mee  in de belevingswereld van jouw merk.

social media Campagne

Hans Anders showcase

De facebook en Instagram Stories en carrousels voor Hans Anders werken conversieverhogend én zorgen voor meer volgers & likes. Het zijn thematische- en actiematige campagnes die op social kanalen worden ingezet. Hans Anders bouwt hierdoor een fanbase op en genereert meer traffic naar de website.

Check ook case van Hans Anders

Social media Campagne

Voor Hans Anders ontwikkelen wij conversie- verhogende HTML5 en Rich Media banners voor display advertising, creatieve uitingen voor social media zoals facebook/insta stories, video editing en e-mail creatives.

Check ook case van Hans Anders

facebook & Instagram Carrousel

Vertel het verhaal over jouw merk of product aan jouw doelgroep met indrukwekkende beelden en video’s. Bannerheroes bewerkt en positioneert uitingen op een uitgekiende manier en neemt de gebruiker mee in de customer journey.

Facebook-Instagram-carrousel-tefal

social Video Ad

Facebook en Instagram, één van de grootste social media platformen met een doelgroep van 20 tot 65 jaar waarbij video ads booming zijn. Gericht & efficiënt adverteren. Bannerheroes verwerkt jouw materiaal tot een video die écht de aandacht weet te trekken met toffe animaties, pakkende slogan en editing trucjes die impact maken.

YouTube Video

Adverteren op Youtube, ‘s werelds grootste videokanaal, maakt indruk. Je wilt je naamsbekendheid vergroten, jouw merk uitbouwen, meer traffic genereren en hiermee de conversie verhogen. Met een leuke, grappige, emotionele of informatieve video brengen wij jouw merk op een impactvolle manier in contact met jouw doelgroep.

LinkedIn

LinkedIn, het social mediakanaal om jouw bedrijf of merk te presenteren op professioneel gebied. Zo kunnen sterke creatives leiden tot een hoog converterend resultaat. Hoe? Door pakkende & opvallende LinkedIn ads te ontwikkelen die aansluiten op jouw merk. Let’s create more business!

benieuwd naar toffe ideeën voor jouw campagne?