High impact met een mobile interscroller

Ben je op zoek naar een high impact banner voor mobiel die jouw bezoekers weet te verrassen? Dan is de interscroller, een banner speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten, de perfecte oplossing die de kracht van een interstitial én een scroller-ad combineert. Beeld, tekst en video zorgen voor een grote impact en hoge engagement waardoor jouw merk op een krachtige en effectieve manier wordt overgebracht.

Onze Interscroller-advertenties zijn volledig responsive en passen zich full screen aan op alle mobiele apparaten en richtingen, zodat de doelgroep jouw advertenties kan bekijken op de manier die het beste bij hen past.

Interscroller, een high impact mobile banner die de kracht van een interstitial én een scroller-ad combineert. Beeld en tekst kan ondersteund worden met video voor een nog grotere impact.

Bovendien is dat deze banner helemaal responsive. Hij past zich automatisch aan op full screen op alle devices en richtingen. Op mobiel wordt content zchtbaar zodra een bezoeker gaat scrollen. Als 85% tot 90% van de advertentie zichtbaar is, zal de advertentie het hele scherm (full screen) vullen.

High impact met een mobiele interscroller

Creatieve features & timing

Onze designers weten jouw bezoekers te verrassen door interactie op een bepaald moment toe te passen zodra de boodschap in beeld komt. Perfect getimed wanneer je doelgroep confetti naar beneden ziet dwarrelen of een video ziet. Alles om een verassingseffect te realiseren om de aandacht vast te houden en je doelgroep te betrekken in jouw merkverhaal.

Wij kunnen ook voor jouw interscroller impactvolle creatieve features bedenken om de campagnedoelen te bereiken. Ontdek hoe wij jouw merkboodschap op een verrassende en unieke manier kunnen overbrengen!

Meer over mobile banners