High impact met een mobile interscroller

Interscroller, een high impact mobile banner die de kracht van een interstitial én een scroller-ad combineert. Beeld en tekst kan ondersteund worden met video voor een nog grotere impact. Soms met meer dan 200% engagement in vergelijking tot standaard mobile banners!

Bovendien is dat deze banner helemaal responsive. Hij past zich automatisch aan op full screen op alle devices en richtingen. Op mobiel verschijnt de interscroller advertentie zodra een bezoeker gaat scrollen. Als 85% van de advertentie zichtbaar is, zal de creative het hele scherm (full screen) overnemen.

Interscroller, een high impact mobile banner die de kracht van een interstitial én een scroller-ad combineert. Beeld en tekst kan ondersteund worden met video voor een nog grotere impact.

Bovendien is dat deze banner helemaal responsive. Hij past zich automatisch aan op full screen op alle devices en richtingen. Op mobiel wordt content zchtbaar zodra een bezoeker gaat scrollen. Als 85% tot 90% van de advertentie zichtbaar is, zal de advertentie het hele scherm (full screen) vullen.

High impact met een mobiele interscroller

De creatieve invulling is groot. Zet een interscrolller in en laat je bezoekers verrassen door interactie toe te passen bij het tonen van de boodschap. Je kunt bijvoorbeeld de video laten afspelen op het moment dat de uiting grotendeels zichtbaar is. Of confetti laten knallen als je op een bepaalde hoogte van de advertentie zit.

  • High-impact
  • Visueel sterk
  • Video mogelijk

Er zijn heel veel leuke creatieve features mogelijk die wij in een interscroller kunnen toepassen. Vraag naar de mogelijkhheden voor jouw campagne. Check ook eens naar andere bannerformaten voor adverteren met mobile banners.

Meer over mobile banners