Landing pages voor effectieve leadcampagnes

Een succesvolle display campagne kan niet zonder een goede landingspagina! Wij ontwikkelen succesvolle kwantitatieve én kwalitatieve lead- en sales landingspagina’s die naadloos aansluiten op jouw display en search campagne. Van informatie aanvragen tot aan bestellen. Dit doen wij voor zowel B2B als B2C campagnes.

Concept, Design & Development

Concept, Design & Development doen wij in-house. De landinsgpagina sluit naadloos aan op de display campagne. Kerndoelen worden vertaald naar een visueel concept, er is een vloeiende integratie met de display banners en de juiste call-to-actions worden ingezet. Wil je een supersnel geladen landingspagina? Informeer dan naar een AMP HTML landingspagina. Voor vele bedrijven uit diverse branches hebben we succesvolle landingspagina’s mogen ontwikkelen en uitvoeren in de automotive-, farmarceutische-, verzekerings-, retail- en de reisbranche.

Customer journey

Als de kerndoelen in het SEE, THINK, Do & CARE model zijn vastgesteld, kunnen we de landingspagina gaan inrichten. We zorgen dat de juiste content, look & feel en call-to-action in de landingspagina gebruikt wordt voor de doelgroep die jij wilt bereiken. Alles om de conversie te verhogen.

Funnel Optimalisatie

Wil je de prestaties van je campagne verbeteren? Dan starten we met het optimaliseren van het proces in de funnel. We inventariseren elke fase in de funnel en onderzoeken wat er geoptimaliseerd kan worden om de prestaties te verhogen en daarmee het budget te maximaliseren.

Hosting en domeinnaam

Snel en eenvoudig een campagne opzetten? Daar hoort ook een geschikte SEO URL en domeinnaam bij. Als registrar kunnen wij direct domeinnamen registreren en zorgen dat de campagne op één van onze servers draait. In 5 minuten staat de campagne online.

in-house Development

Wij zorgen dat een landingspagina helemaal werkt, ook op technisch vlak. Leads en Sales kunnen direct opgevolgd worden of worden in een database opgeslagen en dagelijks of wekelijks geëxporteerd.

data uit Leadsysteem

Leads uit campagnes leveren wij aan de klant uit zodat outbound de leads kan opvolgen. Aan het einde van de campagne kunnen we een rapport uitleveren van de gerealiseerde leads.

benieuwd naar toffe ideeën voor jouw campagne?