Een optimale engagement met mobile banners

Brengt jouw doelgroep veel tijd door op mobiel? Wil je ervoor zorgen dat jouw merk meer interactie aangaat met je doelgroep? Dan is het inzetten van mobile banners een slimme zet.

Wij helpen je om met speciaal ontworpen banners voor mobiel jouw merk te versterken en de verkoop te stimuleren.

Wie online adverteert, mag mobile banners niet vergeten op te nemen in zijn bannerstrategie. We staan op en slapen met onze smartphone. Een superkrachtig medium waar mobile banners helemaal afgestemd worden op mobiel. Retina ontwikkeld, zodat jouw advertentie haarscherp op mobile devices wordt getoond. Zorg ook dat jouw campagne mobiel zichtbaar is én blijft!

Een optimale engagement met mobile banners

Aandachtspunten voor mobiele advertenties

Bij het ontwikkelen van bannercreaties voor mobiel, zijn er een aantal aandachtspunten waar wij rekening mee houden.

 • Retina Ready
  Alle banners die wij voor mobiele apparaten ontwikkelen, zijn retina ready. Dit zorgt voor een superscherp beeld op mobiel en retina schermen.
 • Mobiele bannerformaten
  Niet alle bannerformaten zijn geschikt voor mobiel. Bij Bannerheroes weten ze welke formaten moet inzetten om de beste resultaten te behalen. De meest gevraagde formaten en types zijn: 320×50, 300×50, 320×100 en 300×250, interscroller en swipe cube.
 • Leesbaarheid
  Voor kleinere mobiele formaten moeten we soms concessies doen op copy en beeldmateriaal om de banner goed leesbaar te houden. Een goede leesbaarheid en een duidelijke communicatieboodschap zijn essentieel om een goede conversie te realiseren.
 • Touch & Swipe
  Bannerheroes gebruikt speciale technieken die alleen geschikt zijn voor advertenties op mobiele apparaten. Met touch & swipe functionaliteiten kunnen wij meer interactie creëren voor jouw merk/product, zodat deze nog beter aansluiten bij de belevingswereld van jouw doelgroep. Zo optimaliseren wij de gebruikerservaring en vergroten we de betrokkenheid van jouw doelgroep.
 • Laadtijd & grootte
  Wij houden rekening met de laadtijd van de banners en de grootte van het bestand, zodat deze snel en gemakkelijk kunnen worden geladen op mobiele apparaten.
Kijk ook eens bij AMP HTML

Hogere CTR met mobile banners

Met verschillende banners speciaal voor mobiel en innovatieve technieken wordt engagement tussen jouw merk en de bezoeker versterkt. Ook wordt met deze moderne mobile banners de impact op klikresultaten verhoogd.

hogere ctr met mobile banners

De meest gevraagde mobile banners en formaten

meest gevraagde formaten mobile banners