Dynamische Banners

Heb je een webshop en wil je dat content geautomatiseerd in een banner getoond wordt? Ga voor dynamische banners! Dynamische banners zijn banners waarbij de content automatisch via een datafeed/XML, Google doc of spreadsheet in de banner wordt gezet. Zo is de banner altijd up-to-date.  Wijzigingen hoef je alleen maar aan te passen in de feed. Je kunt dynamic banners ook koppelen aan een retargeting strategie om nog gerichter je doelgroep te bereiken. De helden van Bannerheroes zijn niet alleen creatief, maar hebben ook technische ervaring.

Datafeed

Voor dynamische banners is een datafeed, spreadsheet of Google doc nodig. De feed bestaat uit data en variabelen (bijvoorbeeld product, prijs, afbeelding, call-to-action, tekst). In de banner definiëren wij welke data en variabelen waar moet komen te staan. De banner wordt dan automatisch met data uit de feed ingeladen. Is er geen datafeed of is er binnen het bedrijf geen tijd om de feed aan te passen? Dan heeft Bannerheroes dé oplossing om toch snel met een dynamishe banner aan de slag te gaan. Neem even contact met ons op zodat we hierover meer informatie kunnen geven. Of lees meer over intelligente banners en datafeed onder slimme banners.

Retargeting strategie

Koppel je bannerstrategie aan een retargeting strategie en bereik heel gericht jouw doelgroep met een op maat gemaakte banner op basis van targeting die je van tevoren hebt ingesteld. Dynamische banners zijn ideaal voor bijvoorbeeld  reisorganisaties/touroperators, telecoms en webshops.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt naar aanleiding van bovenstaand verhaal. Neem gerust contact met ons op als je meer hierover wilt weten. Of hoe wij je in je strategie kunnen adviseren en helpen uit te voeren.

Dynamische Banners

heb je interresse in Dynamische Banners?

Ben je getriggered en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw online campagne? Heb je vragen, wil je advies of met ons sparren?

 
Neem contact met ons op