Retargeting banners: haal jouw bezoeker over om klant te worden!

Retargeting banner is dé banner om jouw bezoeker tot klant te converteren tijdens zijn reis in de customer journey. Heb je een webshop? Zet een dynamische retargeting banner in. Producten worden automatisch in de banner geladen vanuit een XML die jouw bezoeker heeft bekeken, maar nog niet heeft gekocht. Of producten worden willekeurig getoond o.b.v. productcategorie of geslacht. Zo overtuig je jouw klant nog een keer om tot aankoop over te gaan!

bannerheroes retargeting banners salesfunnel

haal het maximale uit je advertentiebudget met retargeting banners

Met retargeting banners krijg je een nieuwe kans om van je bezoeker een klant te maken. Besteed je advertentiebudget effectief & optimaal en toon de banner alleen aan jouw doelgroep die eerder je website heeft bezocht of zelfs al de salesfunnel is ingegaan, maar nog niet gekocht heeft. Krijg een tweede kans om je bezoeker te converteren naar nieuwe klant. Laat in de banner het product zien dat het laatst bekeken is of vul het aan met vergelijkbare producten.

Technische aspecten

Bij retargeting krijg je te maken met een aantal technische aspecten aan de kant van de website, het advertentieplatform en in de ontwikkeling van banners waarbij je op onze kennis & support kunt rekenen.

  • Is je website ingericht voor retargeting?
  • Kan het advertentieplatform retargeting banners aan?
  • Welke remarketing ID’s, floodlight tags, u-variable moet in de banner opgenomen worden?
  • Is je datafeed op orde of is er nog geen feed? Meer informatie over data integration.

Bannerheroes is Google Studio & QA certified.