Creating impact met video banners

Versterk storytelling met video! Wil je een sterke indruk maken en jouw merk op een visuele manier overbrengen? Dan zijn video banners een krachtige en effectieve oplossing.

Bannerheroes produceert cross-platform video banners en advertenties die zorgen voor de ultieme merkbeleving. Dit doen wij voor Display Advertising, Social Media, DOOH, narrowcasting, instore screens, aftermovies en bedrijfspresentaties.

Met korte video’s triggeren we jouw doelgroep en zorgen ervoor dat de beleving op het netvlies van jouw kijkers blijft hangen. Dit resulteert in een sterke toename van likes, buzz en engagement rondom jouw merk. Kortom, alles wat nodig is om impact te maken op jouw doelgroep. Dat wil jij toch ook voor jouw merk?

Toepassing van video in:

 1. Video banners
  Met video kunnen wij je display campagne ondersteunen om een intense merkbeleving neer te zetten. Ideaal om bijvoorbeeld een nieuwe film (trailer) of product te promoten, een product tot leven te brengen of een merkactivatie campagne.
 2. Insta Stories
  Met video voor social bouwen we aan jouw merk. We weten relevante content en beeld tot één story te brengen. Het resultaat? Tot 20 keer meer likes en buzz rondom jouw merk én een hogere engagement met jouw doelgroep!
 3. Pre-roll of InStream video’s- en bumper advertenties
  Eén van de grote voordelen, op YouTube of via Google-videopartners, is dat je heel gericht kunt targetten op onderwerp. Je video ad wordt dan alleen getoond aan jouw doelgroep die interesse heeft in jouw product of dienst. Bannerheroes ontwikkelt een impactvolle video voor jouw campagne.
 4. DOOH
  Nu het aandeel in mediabestedingen van DOOH is gestegen en DOOH ook programmatic ingekocht kan worden via o.a. DV360, groeit ook de vraag naar DOOH. Met bewegend beeld wordt een intensere merkbeleving gerealiseerd waardoor er een krachtige en impactvolle creatie ontstaat.
 5. Instore screens
  Met video voor instore screens kunnen retailers een merk tot leven brengen.
 6. Aftermovies & bedrijfsvideo’s
  Verras je werknemers en relaties met een korte video waarin je alle positieve punten nog eens benadrukt. Of het nu gaat om een introductie van je bedrijf of hoogtepunten tijdens een feest, event of beurs, met video maak jij indruk op je personeel en klanten!

Impact van muziek, geluid én voice-over in video

Muziek en geluidseffecten in video advertenties versterken de merkbeleving. Het roept herinneringen en emoties op en met een sterke voice-over verhoogt het de merkconsistentie van jouw merk.

Bannerheroes weet voor jouw campagne de juiste voice-over, muziek en geluidseffecten te vinden die het verschil kunnen maken voor jouw video ad. Zo ben je altijd verzekerd van een video die impact maakt.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Bannerheroes creëert, bewerkt en monteert video’s en beeldmateriaal tot een krachtige motion animatie en zet jouw merk in de spotlight. Onze helden zijn in staat om van beschikbaar materiaal een impactvolle video te produceren. Met muziek, geluidseffecten en voice-overs maken we de video compleet en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor jouw doelgroep.