high impact met rich media banners
voor maximale exposure

Zet jouw merk in de spotlight met high impact creatives. Enrich & Engage!

Impact creëren door nóg meer op te vallen met je advertentie? Hoge engagement met je audience, meer traffic en buzz? Ga een stap verder met Rich Media creatives waarbij de creatieve invulling eindeloos is! Met de geformuleerde campagnedoelstelling in ons achterhoofd, halen wij het maximale uit jouw campagne.

Innovatieve cross-device banners met geavanceerde technologie

Wij vinden het een uitdaging om nieuwe technieken en features toe te passen voor een verrassend én verbluffend eindresultaat. Met features zoals het kraseffect, video, Layer over Content, gamification, quiz, Skip & Peek en Augmented Reality realiseren wij een maximale exposure voor jouw merk en campagne.

Wil jij ook een APTO, Interscroller of met een andere Rich Media banner alle aandacht trekken naar jouw product of dienst? Bel en check welke creatieve mogelijkheden er zijn voor jouw advertentie!

Weborama, onze partner in Rich Media technolgie

Bannerheroes is Weborama certified en heeft ruime kennis & ervaring in Rich Media technologie. Wij zorgen ervoor dat techniek én creatie naadloos aan elkaar gekoppeld worden. Weborama zorgt ervoor dat jouw Rich Media campagne via premium publishers en op premium websites wordt uitgeserveerd en monitort de campagne.

Met deze samenwerking ben jij ervan verzekerd dat jouw campagne op topwebsites wordt vertoond en met succes wordt ingezet.