high impact bannersvoor maximale exposure

Rich Media banners, een verzamelnaam voor banners zoals een APTO, HPTO, Superheader, Radical, Interscroller, FloorAd, Scratch banner, Video billboard… Allerlei innovatieve cross-device bannersoorten waar techniek wordt gebruikt die niet in een standaard HTML5 banner zit.

Het zijn stuk voor stuk high impact banners voor maximale exposure waarbij de creatieve invulling eindeloos is! Afteller, kraseffect, video en zelf een kort game/quiz is mogelijk in deze banners. Maak je om de technische oplossing geen zorgen. Bannerheroes zorgt dat data en techniek samen smelten met creatie!

CREATIEVE MOGELIJKHEDEN

De creatieve invulling van een Rich Media banner is eindeloos. Wij koppelen verhaallijn, design, animatie en techniek aan elkaar en zorgen voor een verbluffend én verrassend eindresultaat. Is jouw banner klaar voor het WOW effect?

Wil jij ook een APTO, Interscroller of met een andere Rich Media banner alle aandacht trekken naar jouw product of dienst? Bel en check welke creatieve mogelijkheden er zijn voor jouw advertentie!