AMP HTML banners voor mobiel adverteren, supersnelle laadtijd

AMP staat voor Accelerated Mobile Pages. AMP HTML banners worden met de AMP methode ontwikkeld zodat deze advertenties supersnel geladen worden op mobiele telefoons. Wil je adverteren op mobiel en wil je dat jouw advertentie supersnel geladen wordt? Kies dan voor AMP HTML banners.

Natuurlijk zijn er wel kleine beperkingen in animatiemogelijkheden in vergelijking met HTML5. Geen zorgen! Met onze kennis & ervaring kan er zeker een mooi en zeer snel geladen banner ontwikkeld worden. Bannerheroes zorgt ervoor dat jouw banners er tiptop uit zien met de mogelijkheden binnen AMP.

Bekijk ook andere mogelijkheden voor mobile banners

AMP staat voor Accelerated Mobile Pages. AMP HTML banners worden met de AMP methode ontwikkeld zodat deze advertenties supersnel geladen worden op mobiele telefoons. Wil je adverteren op mobiel en wil je dat jouw advertentie supersnel geladen wordt? Ga dan voor AMP HTML banners.

Natuurlijk zijn er wel kleine beperkingen in animatiemogelijkheden in vergelijking met HTML5. Geen zorgen! Met onze kennis & ervaring kan er zeker een mooi en zeer snel geladen banner ontwikkeld worden. Bannerheroes zorgt ervoor dat jouw banners er tiptop uit zien met de mogelijkheden binnen AMP. Bekijk ook andere mogelijkheden voor mobile banners.

AMP HTML banners voor mobiel adverteren, supersnelle laadtijd