Wat is een Facebook Carrousel?

Een Facebook Carrousel is een advertentie op Facebook waarbij je meerdere foto’s en video’s naast elkaar kunt plaatsen in dezelfde advertentie. Ideaal om bijvoorbeeld een productassortiment te laten zien, voor storytelling met foto’s en video’s of de voordelen van je dienst te laten zien.

Meer vragen over Social Media creatives

Ja, in een Facebook Carrousel kun je naast foto's ook video's weergeven. De maximale grootte van de video mag 4Gb zijn en mag maximaal 240 minuten duren. (15 seconde is echter aanbevolen).
Lees meer...
Een facebook carrousel maakt gebruik van afbeeldingen van minimaal 1080x1080 pixels groot. Het is mogelijk om tot 10 afbeeldingen te gebruiken in dezelfde carrousel met een maximale grootte van 30 MB per afbeelding.
Lees meer...
Een instant experience is een mobile advertentie op facebook of Instagram die voorheen Canvas heette. Deze advertentie opent een nieuw scherm over het gehele beeld waarin de bezoeker door foto's en video's kan bladeren, door carrousels kan vegen of op een andere manier producten kan verkennen. Deze advertentievorm richt de aandacht de bezoeker volledig op jouw producten en is tot wel 15 keer sneller dan standaard mobiel internet.
Lees meer...
Een Instagram Carrousel is een advertentiemogelijkheid op Instagram waarbij je maximaal 10 foto's, video's en/of teksten naast elkaar kan plaatsen in dezelfde advertentie. Ideaal om meerdere producten te tonen of om aan story telling te doen.
Lees meer...
Ja, in een Instagram Carrousel kun je naast foto's ook video's weergeven. De maximale grootte van de video mag 4Gb zijn en mag maximaal 60 seconde duren. (15 seconde is echter aanbevolen).
Lees meer...
Een Instagram carrousel maakt gebruik van afbeeldingen van minimaal 1080x1080 pixels groot. Het is mogelijk om tot 10 afbeeldingen te gebruiken in dezelfde carrousel met een maximale grootte van 30 MB per afbeelding.
Lees meer...