HTML5 Banners

Wil je display advertising inzetten? Display advertising is het advertentiemedium om je merk snel, breed en op een kostenefficiënte manier onder de aandacht van je klanten te brengen. Een bannercampagne brengt merk en klant dichter bij elkaar, zorgt voor meer traffic naar je website, verhoogt de brand awareness en stuurt je bezoekers aan om actie te nemen. Is je campagnestrategie bepaald? Dan heb je nog banners nodig.  Bereik je doelgroep met banners die aandacht trekken. De meest gevraagde banners zijn HTML5 banners. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen wij standaard HTML5 banners of Premium HTML5 banners voor je campagne ontwikkelen.

HTML5 Banners

HTML5 banners zijn inmiddels de standaard in display advertising. In het design werken we 3 formaten uit; een vierkant, liggend en staand formaat zodat je weet hoe de banners er in verschillende formaten uit komen te zien. In het design (storyboard en animatieproef) zit standaard 1 correctieronde.

Al onze HTML5 banners zijn cross-device en worden met een fallback opgeleverd. Geen extra kosten dus voor een GIF/JPG/PNG. Standaard maken we de banners op voor Retina schermen zover dit mogelijk is binnen de maximale toegestane bestandsgrootte. Wij werken met tools als Adobe Edge Animate, Google Webdesigner, Google Studio en GreenSock GSAP.

heb je interresse in HTML5 Banners?

Ben je getriggered en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw online campagne? Heb je vragen, wil je advies of met ons sparren?

 
Neem contact met ons op