HTML5 Premium Banners

Top of the bill! Maximale exposure én speciale effecten in animaties. Dat zijn de kenmerken van HTML5 premium banners. Designs worden in alle formaten uitgewerkt en er zijn meerdere correctierondes. Zonder video kunnen we premium banners zo animeren dat ze tot leven komen. Speciaal voor klanten die het beste willen.

Premium HTML5 Banners

Bij premium HTML5 banners worden nog meer effecten en animaties toegevoegd. Jouw banner trekt nog meer aandacht en valt gegarandeerd op tussen alle andere uitingen door speciale effecten en animaties. Puur maatwerk, creativiteit en tijd maakt het Premium Banners. Alle formaten worden van tevoren in design uitgewerkt en gepresenteerd. Er zijn 3 correctierondes opgenomen in het design, storyboard en animatieproef.

Al onze premium HTML5 banners worden met een fallback opgeleverd. Geen extra kosten dus voor een GIF/JPG/PNG. Wij werken met tools als Adobe Edge Animate, Google Webdesigner, Google Studio en GreenSock GSAP.

heb je interresse in HTML5 Premium Banners?

Ben je getriggered en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw online campagne? Heb je vragen, wil je advies of met ons sparren?

 
Neem contact met ons op