HTML5 banners voor display advertising

HTML5 banners zijn de meest gevraagde banners. We triggeren bezoekers door jouw banner nog meer te laten opvallen met een leuke pakkende animatie. We spelen hierin met beeld en tekst om de aandacht van jouw bezoeker te krijgen. Met pakkende creative animaties én de juiste boodschap kan een bezoeker niet meer om jouw advertentie heen. Meer bezoekers, meer kliks, conversies en uiteindelijk meer omzet! Dat wil iedere adverteerder toch? Onze bannerhelden staan klaar om wervende banners voor jouw campagne te maken.

Al onze banners zorgen voor kliks en scoren vaak een hoger dan de gemiddelde Click Through Rate. Banners die aandacht trekken én een hoge klikconversie scoren. Dat is de kracht van onze HTML5 banners! Wij zorgen ervoor dat jouw banner doet wat hij moet doen; klikken naar een website of landingspagina. Bannerheroes is gespecialiseerd in maatwerk banners en gebruikt géén bannertemplates uit een bannersysteem. Geen copycat, maar professionele banners die stuk voor stuk hun eigen identiteit hebben en geoptimaliseerd zijn voor display advertising. Doordar steeds meer mensen met hun mobiel internetten, worden de HTML5 banners geschikt gemaakt voor Retina schermen. Haarscherp dus, ook voor mobiel.

Wil je bannerwerk van onze HTML5 banners bekijken? Klik hier voor HTML5 voorbeelden.

HTML5 banners

Een groot deel van onze klanten kiest voor een standaard HTML5 bannerset voor hun display campagne. Uitstekende banners die wij met liefde & passie stuk voor stuk handmatig ontwikkelen. Puur vakmanschap & maatwerk! De focus ligt op jouw merk én de boodschap wordt op een impactvolle manier in beeld gebracht, zodat jouw banners zich duidelijk onderscheiden van andere banners.

Premium HTML5 banners

Voor klanten die meer budget hebben en hele specifieke animaties willen, bieden wij Premium HTML5 banners aan. In deze banners gaan we nog een stap verder, met name in de hoeveelheid tijd en creativiteit die wij stoppen in design, creatie én animatie. Als A‑merk sta je continu in de spotlights. Succesvolle merken waar design en uitstraling een belangrijke rol spelen. En daar horen premium banners bij. Stricte controle op de huisstijl, creatieve & indrukwekkende animaties die de aandacht weten te trekken van jouw doelgroep. Unieke banners die puur ontwikkeld worden voor jouw merk.

Vraag nu een offerte aan!   Of bel voor meer informatie naar 010-2809710.

Maatwerk & Kwaliteit

Jouw banner is uniek. Geen fabriekswerk, maar maatwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw banners voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom geven wij dan ook op al onze banners 100% tevredenheidsgarantie!

  • Banners op maat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Hoogste kwaliteitseisen

Snelle levertijden

Standaard leveren wij een bannerset binnen enkele werkdagen op. Heb je toch dringend een bannerset nodig en kan je niet zo lang wachten? Geen probleem! Bel ons op 010 2809710 en wij checken direct hoe wij je kunnen helpen.

  • Spoedlevering mogelijk
  • Flexibele oplevering

Kennis & Expertise

Relax en vertrouw op onze jarenlange kennis & expertise in banners maken. Wij weten precies hoe je een bezoeker moet triggeren om op jouw banner te laten klikken. Een combinatie van creativiteit, sterk design én techniek. Van onze klanten horen wij vaak dat de banners goed presteren. Dat wil jij toch ook?

  • Cross-platform creatives
  • Creatieve oplossingen
  • Online marketing kennis

Blije klanten

Uit een recent klanttevredenheidsonderzoek* geeft 96% aan tevreden te zijn met de samenwerking met Bannerheroes. Onze dienstverlening, prijs en kwaliteit zijn daarbij goed beoordeeld. Een zeer goed resultaat waar wij dan ook erg trots op zijn. Wij streven naar 100% en geven daarom op al onze banners 100% tevredenheidsgarantie.
*Surveymonkey Benchmark

Reclame- en mediabureaus

Bannerheroes werkt samen met gerenomeerde reclame- en mediabureaus. Dit kan uitvoerend, creatief of adviserend zijn. Zo hebben wij klanten die hun bannerstrategie baseren op het See, Think en Do marketingmodel. Voor iedere fase in deze customer journey funnel ontwikkelen wij dan passende banners met de juiste boodschap, creatieve invulling en CTA.

Bannerheroes is meer dan alleen banners maken. Onze marketingkennis is een waardevolle asset die in het voordeel van jouw klanten werken. Als je met ons samenwerkt, kun je rekenen op commitment en expertise van onze Bannerheroes op creatief, technisch én marketing gebied.

Vraag ook naar onze speciale tarieven en de mogelijkheid om onze Previewomgeving te whitelabelen.

 

Vraag naar de mogelijkheden   Of bel: 010-2809710

Wij ondersteunen o.a. de volgende advertentie platformen

Previewomgeving

Een handige previewtool voor onze klanten! Bij Bannerheroes krijgt iedere klant toegang tot een in-house ontwikkelde previewomgeving om makkelijk mee te kunnen kijken met het traject & voortgang van het project. Alle storyboards, creaties, berichten, feedback, offertes en facturen worden per project gedocumenteerd en gearchiveerd. Banners delen met je collega’s of relaties? Dat kan via één druk op de knop. Superhandig en goed georganiseerd!

  • Overal en altijd je projecten inzien
  • Alles op 1 plek: offertes, facturen, creaties, communicatie

Wil je ook sterke html5 banners?

Ben je getriggered en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw online campagne? Heb je vragen, wil je advies of met ons sparren?

 

Ja, ik wil een offerte aanvragen!