Sterke HTML5 banners voor jouw display campagne

Een hoge attentiewaarde en klikconversie. Dat is de kracht van onze HTML5 banners. We triggeren bezoekers door jouw banners te laten opvallen met indrukwekkende & pakkende animaties. Het vinden van de juiste balans in design, animatie én communicatie is het succes achter onze HTML5 banners. Met meer dan een gemiddelde Click Through Rate staan wij garant voor goed converterende HTML5 banners in display advertising. Onze helden staan klaar om wervende banners voor jouw campagne te maken.

Ga naar de showcase van CorendonGa naar de showcase van Hans AndersBekijk HTML5 bannervoorbeelden

Al onze Premium HTML5 banners zijn cross-device en worden met een fallback opgeleverd. Geen extra kosten dus voor een static GIF banner of JPG banner.

Standaard maken we de banners op voor Retina schermen zover dit mogelijk is binnen de maximale toegestane bestandsgrootte. Zo worden je banners ook op mobiele apparaten extra scherp getoond. Upgrade naar HTML Premium Plus banners voor top-of-the-bill banners en supertoffe animaties of adverteer specifiek op smartphones met mobile banners.

Wij werken met verschillende tools waaronder Adobe Animate, Google Webdesigner, Google Studio en GreenSock GSAP.

SEE, THINK, DO in de customer journey

Wij helpen bedrijven hun online campagnedoelen op de meest kosteneffectieve manier te realiseren. Is jouw bannerstrategie gebaseerd op het See, Think en Do marketingmodel en wil jij voor iedere fase resultaatgerichte banners laten ontwikkelen? Bannerheroes helpt jou bij het ontwerpen van oogstrelende en impactvolle creatives om dit doel te bereiken. Doelgerichte banners met de juiste boodschap, creatieve invulling en een conversieverhogende call-to-action. Dat zijn de basisingrediënten voor een succesvolle display campagne.