bannerheroes case revit logo

REV’IT! is één van de meest gerenommeerde motorkledingmerken ter wereld en hét merk voor motorrijders. Het merk dat naar hen luistert. Het merk dat ontwerpen voor hen maakt. Door doordacht en weloverwogen design heeft REV’IT! altijd oplossingen aangedragen die zich kunnen meten met de uitdagingen.

VIDEO in BANNERS

internationale display campagne

Voor hun internationale display advertising campagne heeft Bannerheroes de opdracht gekregen om stijlvolle & impactvolle creatives te ontwikkelen. Motorrijden is niet alleen een actieve bezigheid, het is een lifestyle én een beleving. Dit gevoel en deze ervaring hebben wij weten over te brengen in banners.

Nadat de specifieke behoeften van REV’IT in kaart zijn gebracht, heeft Bannerheroes hun merkidentiteit naar impactvolle HTML5- en videobanners vertaald. Wij begrijpen dat elk land en elke cultuur zijn eigen voorkeuren en trends heeft. Deze moeten naadloos aansluiten bij de lokale markten waar REV’IT actief is.

Multilingual banners

bannerheroes case revit vlaggen

Met onze expertise en het efficiënt ontwikkelen van multilingual banners heeft Bannerheroes ervoor gezorgd dat de communicatieboodschap in verschillende talen perfect uitgelijnd en gepositioneerd staan in alle creatives.

bannerheroes case revit html5 banners multi lingual

A/B testen

Om de effectiviteit van hun marketingcampagne te verbeteren en de ROI te maximaliseren liet REV’IT een A/B set ontwikkelen om meer inzicht te krijgen welke banner beter zou presteren. Het concept van A/B testen is eenvoudig maar krachtig. Er is gekozen om met 2 video’s te testen.

stratum html5 banner a b test
stratum html5 banner ab test

Meer showcases

benieuwd naar toffe ideeën voor jouw campagne?