Project: Talpa The Talent Scouts

We hebben recent weer een heel leuk project gedraaid. Van Talpa kregen we de opdracht om een HPTO te maken voor The Talent Scouts. Een homepage takeover vinden we altijd superleuk om te ontwikkelen. We kunnen er veel creativiteit in kwijt en we weten dat een hoop mensen hem te zien zullen krijgen. Tevens is de takeover één van de meest impactvolle- en effectieve advertenties. En daarmee is deze Rich Media uiting perfect voor het vergroten van awareness vanwege het grote bereik en de zichtbaarheid.

We hebben de originele video’s en stills van The Talent Scouts gemixt tot een vloeiende animatie met een duidelijke story en interactie. Aan de hand van een mute/unmute knop kan de bezoeker het geluid aan- en uitzetten. Zo wordt het bijbehorende geluid niet onnodig irritant, al was de synchronisatie tussen meerdere bannerlocaties een uitdaging.

Uiteindelijk heeft de HPTO van The Talent Scouts zeer goed gepresteerd. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Met een bovengemiddelde CTR en een heel groot bereik op verschillende devices heeft Talpa de campagne als zeer geslaagd ervaren!

CONTACT